24.07.2024 г., 22:30 ч.

Не може друга да те замени 

  Поезия » Любовна
99 0 0

Не може друга да те замени!

Не искам друга в моите обятия!

Аз искам само твоите очи

Знам, че те за мене са проклятие!

 

Аз искам само твоите ръце

със нежността с която ме даряваш!

Аз искам само твоето сърце

с което мене ти с любов даряваш!

 

Аз искам твоят глас да ме плени

и да ехти във мен като камбана!

Дори светът ако се промени

ти винаги ще си от мен желана!

 

Безсилна ще е даже и смъртта

пред две души които се обичат!

Щом в две сърца е жива любовта,

дори смъртта е слаба и безлична!

 

24.07.2024 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??