Доброто ми поведение и
нежната ми усмивка -
е извинението ми за теб.
Съжаляването ми не можеш
да го чуеш от мен.
Неудобно ми е от грешката ми лоша.
След скандала проблемен,
утрешният ден
е нов момент
за настроение хубаво
от човещина.
Извинението ми го показвам
с очи и те казват:
прости!
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены