6.08.2009 г., 14:22 ч.

Не можеш да го чуеш от мен 

  Поезия
458 0 3

Доброто ми поведение и

нежната ми усмивка -

е извинението ми  за теб.

Съжаляването ми не можеш

да го чуеш от мен.

Неудобно ми е от грешката ми лоша.

След скандала проблемен,

утрешният ден

е нов момент

за настроение хубаво

от човещина.

Извинението ми го показвам

с очи и те казват:

прости!

 

                                                                                           Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??