7 мая 2021 г., 00:48

Не можеш да повярваш сякаш 

  Поэзия » Любовная
606 2 2

Не можеш да повярваш сякаш.

Но моята любов желаеш.

 

Ти неизбежното отлагаш.

Не можеш да повярваш сякаш.

 

Кажù, къде ли ще избягаш,

щом обичта ми вече знаеш?

 

Не можеш да повярваш сякаш.

Но моята любов желаеш.

 

В съмнение не си помагаш.

Не можеш да повярваш сякаш.

 

Уж мнителна си, а протягаш

към мене мùсли и мечтаеш.

 

Не можеш да повярваш сякаш.

Но моята любов желаеш.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??