24 мар. 2007 г., 23:28

не можете 

  Поэзия
498 0 8



Вземете си каратите,
о, мазни Господа!
И вий, Госпожи,
свикнали с разкоша!

Разпънахме, стопихме
даже тарикатите
и роба найде свобода...
... и звъна на гроша.

Вземете перлите
и изумрудите,
вземете златоносната руда!
Но много още
ще се трудите
душа да вземете, душа!

24.03.2007г.
-----------------------------


И може всеки да те има,
макар със себе си само зает.
А красотата ражда рима
и твойто име е днес ПОЕТ.

29.03.2006г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??