9 февр. 2013 г., 11:25

Не остарявай, любов, не остарявай 

  Поэзия » Философская
438 0 1

Времето не трябва да е бариера,

бори се за този, когото обичаш –

да изградиш любовна кариера

и победител себе си да наричаш.

 

- Не забравяй това, което ти казвам

някога дори и да паднеш – ставай,

и помни каквото сега отбелязвам –

не остарявай, любов, не остарявай!

 

Любовта не старее, тя е млада,

може да има моменти на истерия,

но винаги е преследвана от наслада

и младостта ù е вечна мистерия.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??