Тъжи, плачи, не падай!
Пълзи, моли се, но не падай.
За живота си прекрасен се бори,
ти не се предавай!
Зима идва, но ще си отиде,
бурята в сърцето ще отмине,
разрухата в душата ще се подреди.
Но ти моли се… Само се моли.
Предателство ще има, приеми го,
докато си жив и след това дори.
Не се отказвай от живота -
тъжи, плачи, не падай!
Светът ще свърши утре,
ти днес се докажи!
И сто дъна да стигнеш,
не плаши се,
а само малко потърпи.
© Вася Янчовичина Все права защищены