25.12.2020 г., 22:52 ч.  

Не падай 

  Поезия » Свободен стих
854 0 2

Тъжи, плачи, не падай!
Пълзи, моли се, но не падай.

За живота си прекрасен се бори,

ти не се предавай!

 

Зима идва, но ще си отиде,

бурята в сърцето ще отмине,

разрухата в душата ще се подреди.

Но ти моли се… Само се моли.


Предателство ще има, приеми го,

докато си жив и след това дори.

Не се отказвай от живота -

тъжи, плачи, не падай!

 

Светът ще свърши утре,

ти днес се докажи!

И сто дъна да стигнеш,

не плаши се,

а само малко потърпи.

© Вася Янчовичина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??