9 янв. 2006 г., 12:00

Не питай 

  Поэзия
1045 0 5
Не питай
Не питай как живея без теб
не питай боли ли ме и колко
не питай искам ли да съм с теб
не питай защо те обичах толкова…
Не питай вярвам ли ти още
не питай защо избягвам погледа ти
не питай защо когато нощ е
чувствам вкуса на устните ти.
Не питай,замълчи
не идвай повече до мен
по-добре да не знаеш ти
как се чувствам след онзи тъжен ден.
Не питай просто си върви
да те видя вече нямам сила
не искам да знам и за твоите сълзи
сега ме обичаш,но аз съм се уморила!

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??