7 апр. 2017 г., 23:35

Не питай мен 

  Поэзия » Любовная
1045 1 5

Не питай мен защо те чакам.
Сезони преминават, равноденствия
и кръговратно Слънцето заменя се с Луна,
само сърцето ми без теб обезлюдява...,
като поломена камбана от круширал платноход.
На тъжна пейка все ти пиша рими и писма,
но безпощадно вятърът ги разпилява.
Представям си, как можеха да са крила
на волни чайки в твоя небосвод...,
ако ти бяха нужни.
Не питай мен защо очаква те брега.
Ела, морето ми ще ти разкаже
защо когато плувам,
всъщност и летя.


Galaxi

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??