15 июл. 2014 г., 20:39

Не плачи 

  Поэзия » Любовная
441 0 2

Не плачи аз моля не плачи!

Очите ти през мойте ще гледат.

И нека в тях надежда се чете,

че други му не са желали те...

Изтрий сълзите си горчиви,

изтрий от тях ти гордоста...!

Че някога,

дарила си ги ти на други.

А те?...Осквернили любовта.

Не плачи аз моля те недей.

Не давай ти на другите надежда!

Че могат винаги и те,

да те хвърлят във заблуда.

Аз моля те бъди жестока,

бъди ти ураган и смерч...

Надъхай себе си така че...

Светът да може да живей!

Бъди така благословенна,

бъди ти истинска любов.

Раздай на всекиго по много,

усмивки,щастие,любов.!.!.!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много правилен извод .Благодаря за коментара.съжалявам че сега го видях и откоментирах.С любов.Поздрави!!!
  • "Надъхай себе си така че...
    Светът да може да живей!
    Бъди така благословена,
    .......
    Раздай на всекиго по много,
    усмивки, щастие, любов!!!"

    Ето, това е!
    Иначе няма смисъл...
Предложения
: ??:??