Питаш искам ли да бъда с теб.
Да бъда с теб.
Да се втечня.
Да се събирам в зелената ти чаша за кафе,
напълвайки я само до половина.
Питаш искам ли да бъда с теб.
Да бъда с теб.
Да ме слагаш сутрин в седем и петнайсет
в левия си скъсан джоб.
Питаш искам ли да бъда с теб.
Искам ли?
Защо ме питаш и какво очакваш да ти кажа?
Купи си по-голяма чаша
и го закърпи най-после тоя джоб!
© Алиса Все права защищены
Оригинално е!