3.06.2008 г., 21:49 ч.

Не-поезия за пребиваването ми в чаша за кафе 

  Поезия
598 0 4
 

Питаш искам ли да бъда с теб.                                                

Да бъда с теб.

Да се втечня.

Да се събирам в зелената ти чаша за кафе,

напълвайки я само до половина.

Питаш искам ли да бъда с теб.

Да бъда с теб.

Да ме слагаш сутрин в седем и петнайсет

в левия си скъсан джоб.

Питаш искам ли да бъда с теб.

Искам ли?

Защо ме питаш и какво очакваш да ти кажа?

Купи си по-голяма чаша

и го закърпи най-после тоя джоб!

 

© Алиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??