17 янв. 2010 г., 15:02

Не приемам гости в събота 

  Поэзия » Белые стихи
1119 0 1

Смяташ да минеш?

Не приемам гости в събота.

В неделя тъгувам за тези,

които предния ден не поканих...

Понеделник - на работа...

Вторник -

лекарство против главоболие...

Сряда съм в болнични.

Чакам да звъннеш.

(Телефон нямам,

но често го чувам в съня си...

После се питам

кой ме е търсил.)

Четвъртък. Пера спомени.

Обличам ги чисти

във петък...

Събота.

Каня гости.

Не можеш да минеш?!

 

© Мартина Стоилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??