Смяташ да минеш?
Не приемам гости в събота.
В неделя тъгувам за тези,
които предния ден не поканих...
Понеделник - на работа...
Вторник -
лекарство против главоболие...
Сряда съм в болнични.
Чакам да звъннеш.
(Телефон нямам,
но често го чувам в съня си...
После се питам
кой ме е търсил.)
Четвъртък. Пера спомени.
Обличам ги чисти
във петък...
Събота.
Каня гости.
Не можеш да минеш?!
© Мартина Стоилова Всички права запазени