1 июн. 2014 г., 22:00

Не проливай за мене сълза 

  Поэзия » Другая
479 0 3

Не проливай за мене сълза,

когато утре ме земята прегърне...

Ние всички сме пръст от пръстта

и животът там ще ни върне!

 

Не проливай за мене сълза,

когато ме няма в утрини тихи...

Аз ще рисувам в твойта душа

изгрева с  най-златните щрихи!

 

Не проливай за мене сълза,

когато вечер погледнеш небето...

Там ще ме видиш в някоя ярка звезда,

гласа ми ще чуеш, дори и да не ми бие сърцето!

 

 

29.05.2014 г.                       L

© Божидар Божинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??