Когато друга срещнеш някой ден,
недей, не казвай ти за мен!
Знам, знам, че втора бях...
Слушах за нея, слушах и мълчах.
Недей на другата любов, не казвай,
че тя е третата след мен - не казвай!
Разкажи ù за първата любов,
но не споменавай моята любов...
Не знаеш колко трудно беше...
Недей на нея същото да причиняваш!
Когато друга срещнеш някой ден,
недей, не казвай ти за мен!
© Кети Станкова Все права защищены