3 окт. 2008 г., 11:36

Не са... 

  Поэзия
833 0 33
                    Не са...

Не са ми свършили животите,
още няколко останаха...
А диригента-Бог - нахвърлил нотите
ще пее с мене радостна Осанна!...

Не са ми свършили мечтите,
утрото ги с песен разпилява...
И слънчево огрени суетите
превърнати в балончета раздава!...

Не са ми свършили парите,
една Любов безплатна ми остана...
Сърцето ми на лист хартиен -
сълза и обич - светло изтъкани!...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??