3.10.2008 г., 11:36 ч.

Не са... 

  Поезия
834 0 33
                    Не са...

Не са ми свършили животите,
още няколко останаха...
А диригента-Бог - нахвърлил нотите
ще пее с мене радостна Осанна!...

Не са ми свършили мечтите,
утрото ги с песен разпилява...
И слънчево огрени суетите
превърнати в балончета раздава!...

Не са ми свършили парите,
една Любов безплатна ми остана...
Сърцето ми на лист хартиен -
сълза и обич - светло изтъкани!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??