27 окт. 2011 г., 15:05

Не само винаги, но и все повече 

  Поэзия » Любовная
610 0 3

Ти си жената достойна за мен,

с неземна красота си надарена.

Няма цена всеки миг споделен,

за велико чувство си преродена.

 

Ти си принцесата сред звездите,

пролетта, която ме отвежда в рая,

музиката и ласката на вълните,

щастие от началото до безкрая.

 

Ти си любов и пулс в тишината,

несравнима е твоята светлина.

Истинска свежест си за душата,

блестяща перла във вечността.

 

Ти си муза, страстно излъчване,

божествена цигулка те наричам.

Струнен екстаз, огнено случване,

винаги и все повече ще те обичам.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??