Ти си жената достойна за мен,
с неземна красота си надарена.
Няма цена всеки миг споделен,
за велико чувство си преродена.
Ти си принцесата сред звездите,
пролетта, която ме отвежда в рая,
музиката и ласката на вълните,
щастие от началото до безкрая.
Ти си любов и пулс в тишината,
несравнима е твоята светлина.
Истинска свежест си за душата,
блестяща перла във вечността.
Ти си муза, страстно излъчване,
божествена цигулка те наричам.
Струнен екстаз, огнено случване,
винаги и все повече ще те обичам.
© Васил Георгиев All rights reserved.