8 сент. 2007 г., 11:54

Не се променям 

  Поэзия
1031 1 12
Не се променям!
                               Просто съм такава!
Пламти във мене огнена душа!
Не искам да приличам на жарава,
която гасне бавно в утринтта...

Гневът ми ураганно се изсипва,
но после претворява се в дъга...
От ласките кръвта ми бясно кипва
и безрезервно се отдавам на страстта...

Приличам на залязващото слънце,
което, угасявайки деня,
ще ти изпрати от лъчите светло зрънце,
за да е нежно-топла и за теб нощта...

И често съм до крайност откровена 
- презирам на преструвките дъха...
А любовта ми е монетата разменна,
която  срещу обич ще даря...

Не искай да съм друга и различна.
Пламти във мене огнена душа!
Не мога да съм ясна и логична,
но никога не ще те нараня... 

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??