26 июл. 2004 г., 22:25

Не се страхувай 

  Поэзия
1494 0 1
Не се страхувай

Недей да се страхуваш ти от любовта.
неземна радост носи само тя
Аз искам, искам да ти я даря,
не се страхувай не ще те нараня

Не погубвай своите мечти,
не си отивай, остани!...
Аз искам всичко да ти дам
не се страхувай, не ще те никога предам

Сърцето си за мене не затваряй
на клади огнени не го изгаряй
Живота си на теб обричам
не се страхувай, аз те обичам!

© Слънчево момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не се страхувай да го забравиш !
    НЕ СЕ САМОНАКАЗВАЙ ТАКА!
Предложения
: ??:??