Jul 26, 2004, 10:25 PM

Не се страхувай 

  Poetry
1492 0 1
Не се страхувай

Недей да се страхуваш ти от любовта.
неземна радост носи само тя
Аз искам, искам да ти я даря,
не се страхувай не ще те нараня

Не погубвай своите мечти,
не си отивай, остани!...
Аз искам всичко да ти дам
не се страхувай, не ще те никога предам

Сърцето си за мене не затваряй
на клади огнени не го изгаряй
Живота си на теб обричам
не се страхувай, аз те обичам!

© Слънчево момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се страхувай да го забравиш !
    НЕ СЕ САМОНАКАЗВАЙ ТАКА!
Random works
: ??:??