Не се страхувам
Аз не се страхувам,
че ще остарея.
Но какво ще дам
от себе си, не знам!
Дали със стиховете си ще младея
и ще пиша за хората, за мен,
за всички нас
отново някой ден.
Аз не зная дали
ще доживея
да видя отново внуци
и деца?
И както старица побеляла, нарадвала се,
да си отида от тази земя
с изпълнен дълг към моята
Родина!
© Мария Все права защищены