Не се страхувам да поискам
ръце да стопля в твойте от студа
и знам, че с обич те ме искат
и дават ми от свойта топлина.
Не се страхувам да докосвам
искрите пламнали в твоята душа
и в погледа ти нежен да потъвам,
и да оставам там до утринта.
Не се страхувам да обичам,
да бъда себе си до теб сега,
до болка аз да ти се вричам,
докрай да ти дарявам нежността.
© Сеси Все права защищены