2 ene 2009, 23:44

Не се страхувам 

  Poesía » De amor
792 0 15

Не се страхувам да поискам

ръце да стопля в твойте от студа

и знам, че с обич те ме искат 

и дават ми от свойта топлина.

 

Не се страхувам да докосвам

искрите пламнали в твоята душа

и в погледа ти нежен да потъвам,

и да оставам там до утринта.

 

Не се страхувам да обичам,

да бъда себе си до теб сега,

до болка аз да ти се вричам,

докрай да ти дарявам нежността. 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??