17 мар. 2021 г., 09:17

Не се вини 

  Поэзия
177 0 2

Не се вини, че наследих
цялата твоя ранима душа.
Не се вини, аз вече ти простих.
Във вода не ще превърне се кръвта.

Не се вини, че като тебе
изпитвам болката от всяка дума
и нося всяко чуждо бреме,
и за другите заставам пред куршума.

Не си виновна, че сърцето
цял живот от болки се изяжда.
Каквато е майката-такова детето.
От ябълката круши се не раждат.

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??