Не си играй със мен!
Не се ли скъсаха конците?
А и отдавна не съм кукла!
Живота доста пъти ме "помилва"!
Не ме карай да те лъжа,
И аз си имам съвест.
Приеми истината тежка
и ме остави да отлетя свободна...
Недей!
Не ме наричай с чужди имена!
И не очаквай да съм друга...
Не съм отдавна толкова наивна,
че с ирония прикрита да ме заблудиш!!!
17.11.2008 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены