19.11.2008 г., 1:28 ч.

Не си играй със мен! 

  Поезия » Друга
660 0 16

Не си играй със мен!

Не се ли скъсаха конците?

А и отдавна не съм кукла!

Живота доста пъти ме "помилва"!

Не ме карай да те лъжа,

И аз си имам съвест.

Приеми истината тежка

и ме остави да отлетя свободна...

Недей!

Не ме наричай с чужди имена!

И не очаквай да съм друга...

Не съм отдавна толкова наивна,

че с ирония прикрита да ме заблудиш!!!

17.11.2008 година 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??