12 февр. 2014 г., 15:12

Не си, не съм 

  Поэзия » Любовная
509 0 0

ти не си за мен,

че си сляп, и си глух,

и си нелеп,

и не можеш да обичаш,

и не искаш да се вричаш,

и никоя да го направиш не ще те убеди.

 

аз не съм за теб,

че съм бурна, и съм луда,

и слаба в твоите ръце,

и не мога да обичам

и да се вричам в друг, освен в теб,

и никой да го направя не ще ме убеди.

 

но в очите твои слепи, себе си пак виждам

и в ушите глухи моя стон ехти.

и този стих, и всеки друг, прости ми,

но на тебе посветих...

навсякъде те търсих, но само там открих.

 

и те създавам, и те трия, и после пак те пиша,

но в съзнанието теб кой ще заличи?

© Пясъчна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??