11 мая 2018 г., 00:15

Не си отивай 

  Поэзия » Другая
785 4 7

Прости ми, за да продължа,
в тази бездна, в този простор... 
Раната, обгорена като стон,
дай ми сила да съживя.

Не си отивай, а прегърни ме,
с топли устни целуни ме.
И в очите ми да виждаш...
как сърцето ми боли.

Прости ми, за да продължа,
в твоя свят да бъда.
Моят е на хиляди пърченца,
бъди с мен, за да се родя.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??