18 февр. 2006 г., 13:07

не си отивай,обич моя! 

  Поэзия
1558 0 8

Не си отивай!
Ще те чакам!
Недей!
Душата ми скърби.
И днес и вчера много плаках,
върни се,миличък,върни!
Не си отивай,
не забравяй нашите щастливи дни,
спомените не заравяй,
върни се,миличък,върни!
Не слушай упреци,закани,
не вярвай в чуждите лъжи,
чуй как сърцето ми те кани,
върни се,миличък,върни!
Не си отивай,Обич моя,
повярвай в нашата любов,
завинаги ще бъда твоя,
чуй тъжния ми зов:
Върни се,миличък,върни!

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??