6 окт. 2008 г., 06:25

Не си подлец 

  Поэзия
639 0 1

Неочаквано живота ми спаси,

свобода на чувствата ми даде,

от сълзите спомена изтри...

Любовта безценна подари..

 

Дойде от стихващия ден

с усмивка на подлец,

да разтърсиш всичко в мен

с точен мерник на стрелец.

 

Ала не подлец оказа се,

не бездушен хулиган,

а кротък, бял жребец,

с мощна власт на океан.

 

Дойде протягайки ръце,

да ме спасиш от пропастта.

Не душата, всичко ми отне,

но за мен това е свободата.

 

© Недислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??