Не си за мен,
знех го още в първия ден.
Оставих те да се влюбиш
и да се изгубиш
в моето обаяние
и да изпиташ моето сладко страдание.
Веднъж те наказвах,
друг път те обожавах,
и така, докато не попаднах сама
в този плен,
от чувства сложни изграден.
Не си за мен.
Разбрах го още в първия ден
от моето страдание,
най-голямото ми наказание.
Забравил си нещо в мен.
Нещо, от което потичат сълзите
и се събуждат душите,
сърцето изведнъж полудява
и после тихо се успокоява...
Не си за мен,
знаех го и в последния ден,
ужасен ден...
Не си забравяй нищо повече в мен,
и никога не съжалявай за мен.
Помни ме, както в първия ден...
© Диана Все права защищены