Когато ми говориш много -
чувам...
Но не онези смешни думи,
а тишината
на неизказаното помежду ни!
И сетивата ми улавят
допири...
без споделеност в малкия ни свят!
Защо е толкоз тежко...
бремето -
с душевност
днес да си богат?
© ДМ Все права защищены