10 мар. 2009 г., 18:41

Не стигат думите 

  Поэзия » Другая
1067 0 11

 

 

Ако не си видял едни очи,

не можеш в тях да се огледаш.

Ако не са те галили ръце,

не можеш да усетиш нежността им.

Ако на рамо нечие не си заспивал,

не можеш неговата сила да узнаеш.

Ако на някого не си превързвал раните,

ако не те боли със неговата болка,

ако не си изпил солта от нечии сълзи,

можеш ли да кажеш, че обичаш?

Любовта със думи можеш да опишеш,

но за живота думите не стигат.

 

 

 

 

© Даша Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??