Mar 10, 2009, 6:41 PM

Не стигат думите 

  Poetry » Other
1074 0 11

 

 

Ако не си видял едни очи,

не можеш в тях да се огледаш.

Ако не са те галили ръце,

не можеш да усетиш нежността им.

Ако на рамо нечие не си заспивал,

не можеш неговата сила да узнаеш.

Ако на някого не си превързвал раните,

ако не те боли със неговата болка,

ако не си изпил солта от нечии сълзи,

можеш ли да кажеш, че обичаш?

Любовта със думи можеш да опишеш,

но за живота думите не стигат.

 

 

 

 

© Даша All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??