28 окт. 2010 г., 11:11  

Не съм.... 

  Поэзия » Другая
698 0 9

Не съм красивата Елена,

не съм живяла на Олимп...

Не съм се борила за Троя...

И чужд ми е Йерусалим...

Не съм и Феята от филма,

не съм творила чудеса...

Не съм била за никой "мила"...

Е,да , наричали са ме така...

Не съм създавала живота...

Не съм крещята "Свобода!"

Не съм жадувала за вота

на някой си народ в света...

Не съм и майката Тереза,

подминала съм зло, добро...

Всевишната луна , навеса

са моя дом...легло...

Сърцето ми отдавна вие...

На вълк прилича...и на лов...

И пътник да е, ще отбие

във направление любов...

 

 

 

 

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??