Не съм красивата Елена,
не съм живяла на Олимп...
Не съм се борила за Троя...
И чужд ми е Йерусалим...
Не съм и Феята от филма,
не съм творила чудеса...
Не съм била за никой "мила"...
Е,да , наричали са ме така...
Не съм създавала живота...
Не съм крещята "Свобода!"
Не съм жадувала за вота
на някой си народ в света...
Не съм и майката Тереза,
подминала съм зло, добро...
Всевишната луна , навеса
са моя дом...легло...
Сърцето ми отдавна вие...
На вълк прилича...и на лов...
И пътник да е, ще отбие
във направление любов...
© Кати Всички права запазени