9 авг. 2007 г., 22:57

Не сънувам... 

  Поэзия
682 0 6
... Сън...
Желания, стопени от мечтата...
от бриза нежен на избягала тъга...
Не спя...
Но сякаш дивна песен пея...
И се рея...
в някаква нереална суета...
В една фантазна люлка
ме люлее самотата...
Едно докосване...
една лъчиста струна...
... Не сънувам...

© Анелия Кирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??