7 апр. 2012 г., 23:08

Не същата 

  Поэзия » Любовная
621 0 0

Не тлея, аз горя!

Не падам, просто се засилвам!

Не преминавам, аз руша,

след мене никой не помилвам...

 

Живея свой живот

и твоят някак ми е скучен!

Не се превръщам като тебе в скот,

не лазя в ничии крака, защото просто съм обучен!

 

Не искай прошка,

отдавна не прощавам!

Не мен съдбата - аз нея вече надхитрявам!

Бурите сама ще боря!

Вятъра ще укротя в своя скут

и само споменът за мен ще ти напомня

за онова момиче, което казваше, че знаеш наизуст!

© Веселка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??