* * *
О-о-о, не! Какви ги вършиш, мила?!
Защо в тази чиния?!
Ама, колко яйца си разбила?!...
Мале-мила - каква пихтия?!!!
И какъв е тоя "фасон"
даже в тигана - големия!...
Ама... какво правиш с тоя котлон?!!!
Това не е храна, а... отмъщение!...
Не, не, не!!! Не слагай олио!!!
Боже! НапрАви ги на... фрапЕ!
И защо ти е това фолио?!...
СготвИ ги на..."канапЕ"
- Стига!!! Какви са тия сцени?!
Зная как се пържат яйцата!!!
- Така лиии?! Да видиш как ми е на мене,
когато карам колата!!!... :)
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены
"Разстрел и след разстрела..." аз, но паднала от смях!