13.05.2008 г., 23:09 ч.

Не така бе, мила! 

  Поезия » Хумористична
1121 0 18

* * *

 

О-о-о, не! Какви ги вършиш, мила?!

Защо в тази чиния?!

Ама, колко яйца си разбила?!...

Мале-мила - каква пихтия?!!!

И какъв е тоя "фасон"

даже в тигана - големия!...

Ама... какво правиш с тоя котлон?!!!

Това не е храна, а... отмъщение!...

Не, не, не!!! Не слагай олио!!!

Боже! НапрАви ги на... фрапЕ!

И защо ти е това фолио?!...

СготвИ ги на..."канапЕ"

- Стига!!! Какви са тия сцени?!

Зная как се пържат яйцата!!!

- Така лиии?! Да видиш как ми е на мене,

когато карам колата!!!... :)

 

* * *

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??