17 янв. 2010 г., 23:22

Не ти се сърдя 

  Поэзия » Любовная
1108 0 1

Не ти се сърдя, че не ме обичаш,

че в сърцето ти няма място за мен.

Не ти се сърдя, че името ми не изричаш

и не искаш да ме виждаш нито ден.

Не ти се сърдя заради твойта красота

и за това, че си момче-мечта.

Но ти се сърдя само за едно -

че открадна сърцето ми и вечно твое ще е то!

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??