Не ти се сърдя, че не ме обичаш,
че в сърцето ти няма място за мен.
Не ти се сърдя, че името ми не изричаш
и не искаш да ме виждаш нито ден.
Не ти се сърдя заради твойта красота
и за това, че си момче-мечта.
Но ти се сърдя само за едно -
че открадна сърцето ми и вечно твое ще е то!
© Галя Николова Всички права запазени
че в сърцето ти няма място за мен.
Хареса ми! Браво...