Изригнаха във мен отново чувства,
а мислех си, че съм ги загасила.
Обсебиха отново мойте мисли
и в моето сърце се приютиха.
Не искам повече да те обичам!
Безкрайна болка носи тази обич!
Не мога никога със теб да бъда,
не искам никого да наранявам!
А иска ми се ти да ме обичаш!
Макар и с поглед да изказваш чувства!
В безкраен лабиринт сега се лутам -
не трябва повече за теб да мисля!
© Анна Дюлгерова Все права защищены