Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
"Усещаш, че имат те за друг."
Познато чувство...Всеки иска да е правилно разбран,дори да е необходим на някой...Да знаеш,че си правилно оценен от когото трябва.Знам,че ще намериш човека,който ще търси точно теб,а можеби вече си го намерила!