Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
"Усещаш, че имат те за друг."
Познато чувство...Всеки иска да е правилно разбран,дори да е необходим на някой...Да знаеш,че си правилно оценен от когото трябва.Знам,че ще намериш човека,който ще търси точно теб,а можеби вече си го намерила!