Сънувах дълго танц на самодиви,
животът беше пълен с приключения.
Но срещнах теб и се смирих...
Не търся вече луди забавления.
Облегната на мъжкото ти рамо
и след безсънна нощ се будя със усмивка.
Понякога тъгата ни застига,
но е за кратко и това ми стига.
Щастлива съм ,че точно ти си с мен.
Душата ти е толкова красива.
И аз не търся в тебе супермен.
Гласът ти тих и нежността ме стигат.
© Наташа Биразова Все права защищены